Mijn favorieten

Uw NVM makelaar in de Ronde Venen

Aandacht en expertise pur sang. Dat is Vida Makelaars in een notendop. Twee registermakelaars/taxateurs, ondersteund door een ervaren commercieel medewerkster, delen één passie: u zo goed mogelijk begeleiden in de aan- of verkoop van uw woning in De Ronde Venen.


Thuis in De Ronde Venen

Vida Makelaars kent de regio op haar duimpje. In alle plaatsen van gemeente De Ronde Venen zijn wij actief. Zowel in de bestaande bouw als bij diverse nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur van uw woning, bij Vida Makelaars bent u aan het juiste adres.


Ervaren NVM makelaar

Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse gebeurtenis. Het is een transactie van grote waarde. U staat voor belangrijke beslissingen op financieel, bouwtechnisch en juridisch gebied. Vraagstukken waar u niet altijd thuis in bent. Vida Makelaars biedt wat u van een goede makelaar verwacht: kennis van de markt en deskundig advies. Wij laten het kopen of verkopen van uw woning op een onbezorgde en plezierige manier voor u verlopen. En wilt u (tijdelijk) huren of verhuren? Ook daarin bemiddelen wij.


Wij houden het graag persoonlijk

Door onze persoonlijke aandacht weten wij wat voor u belangrijk is en kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden. Met bevlogenheid en vakmanschap staan wij voor maatwerk, kwaliteit, creativiteit en snelheid. Als u met een goed gevoel en vol vertrouwen het spannende proces van kopen en/of verkopen heeft afgerond, gaan wij met een voldaan gevoel naar huis.


Vida Makelaars – úw NVM makelaar in De Ronde venen.


 

Vida makelaars og

Kantoor Vestiging Vida makelaars og

Adresgegevens

Dorpsstraat 14
3641 EC Mijdrecht
KvK nummer: 30183044
BTW nummer: NL 0007.02.8961 B01
09.00 - 17.30u