Mijn favorieten

Aangenaam kennis te maken!

Met twee registermakelaars / taxateurs en twee ervaren commercieel medewerksters, is er bij Vida Makelaars altijd iemand met kennis van zaken die uw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat over een woning kopen in De Ronde Venen, of uw huis verkopen in Mijdrecht of een van de andere plaatsen waar wij actief zijn.

Vida makelaars og

Martine van Acker
Martine van Acker
Register makelaar / beëdigd taxateur
Martine van Acker is sinds 1999 jaar registermakelaar en beëdigd taxateur. Zij is de trotse eigenaar van Vida Makelaars. Met haar juridische achtergrond en uitstekende onderhandelingskwaliteiten heeft zij al vele opdrachtgevers bijgestaan. Zeer gewaardeerd om haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht, en met oog voor elke kans.

“Samen tot de mooiste resultaten komen, dat maakt mijn dag goed. Zowel thuis, als op het werk.”
Inge van Groningen
Inge van Groningen
Register makelaar / taxateur
Inge van Groningen werkt ruim tien jaar als registermakelaar en taxateur bij Vida. Naast haar ervaring in de financiële sector kan ze haar liefde voor (binnenhuis)architectuur, tuinen, sfeer en woonstijlen kwijt in haar vak.

“Het zijn de details die het verschil maken. Juist bij het verkopen van een woning.”
Chantal Berkelaar
Chantal Berkelaar
Commercieel medewerker
Chantal Berkelaar is sinds 2017 werkzaam bij Vida makelaars. Ze is het eerste aanspreekpunt voor klanten van Vida. De diversiteit in haar werk spreekt haar aan. Het ene moment ben je druk bezig met het invoeren van een taxatie, het andere moment ben je in gesprek met een mogelijke opdrachtgever. 'Heeft u een taxatie nodig of staat u voor één van de grootste aankopen in uw leven, ik zet graag dat stapje extra wat voor ú het verschil maakt!'
Irma van der Moolen
Irma van der Moolen
Irma van der Moolen is per 1 januari 2020 in dienst bij Vida Makelaars. Drie dagen in de week is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten van Vida. Het leuke van het werken in de makelaardij vindt zij het nauwe contact met de klanten. 'Samen met de klanten het proces doorlopen van het kopen en verkopen van hun woning. Elke woning heeft een eigen verhaal, daarom wil ik mij écht verdiepen in een woning. Een woning (ver)kopen doet u niet alleen. Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te mogen dragen aan het succes van Vida makelaars en zou het leuk vinden als wij ook u van dienst kunnen zijn. Ik hoop u graag te ontmoeten bij ons op kantoor.'