Mijn favorieten

Bedrijfsruimte kopen of huren

Wilt u bedrijfsruimte kopen, kantoorruimte huren of juist investeren in een bedrijfspand in Mijdrecht of een andere plaats in De Ronde Venen? Met Vida Bedrijfsmakelaars vindt u de ruimte die bij uw bedrijf past. Wij adviseren u met welke zaken u rekening moet houden als u gaat kopen, huren of investeren. Vida Bedrijfsmakelaars is uw partner voor bedrijfs onroerend goed.
 

Bedrijfs onroerend goed met toekomst

Uw zakelijke belangen en strategische wensen vormen het uitgangspunt voor ons advies. Daarom zorgen wij dat we tot in detail weten welke factoren voor u van belang zijn: van beschikbare ruimte tot en met mogelijkheden voor groei, en van bereikbaarheid tot en met de uitstraling van het pand.
Doordat wij goed zijn ingelezen in de plannen van de gemeente en van juridische ontwikkelingen op het gebied van vastgoed, denken wij toekomstgericht met u mee.
Vida Bedrijfsmakelaars is niet alleen op de hoogte van panden die nu leegstaan, maar weet ook welke bedrijfsruimtes en projecten op termijn beschikbaar komen. Met onze ervaren registermakelaars bent u altijd verzekerd van gedegen advies.

Wilt u weten hoe uw bedrijfshuisvesting optimaal kan bijdragen aan uw resultaat? Ook voor vastgoedadvies bent u bij Vida Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring