Mijn favorieten

Bedrijfsruimte verkopen of verhuren

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje en wilt u uw huidige bedrijfspand verkopen? Of heeft u juist ruimte over en wilt u kantoorruimte verhuren? Wat de reden ook is voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte, Vida bedrijfsmakelaars voorziet u van het juiste advies als het gaat om optimale verkoop-/verhuuropbrengst, huurperiode en opleveringstermijn.
 

Specialistische kennis

De verkoop of verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed vereist specialistische kennis. Op juridisch en financieel vlak, maar soms ook op het gebied van projectontwikkeling of bestemmingsplannen.
Kennis die de ervaren registermakelaars van Vida combineren met zakelijk inzicht en persoonlijke aandacht. Altijd houden wij uw belangen in het vizier, met een getraind oog voor risico’s en kansen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Van bedrijfshal tot kantoorruimte, van showroom tot opslagbox en van kavel tot winkelruimte, Vida bedrijfsmakelaars is uw bedrijfsmakelaar in Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring