Mijn favorieten

Taxatie bedrijfspand

Er zijn tal van redenen om een bedrijfspand in De Ronde Venen te laten taxeren.
De waarde van bedrijfs onroerend goed is van belang als u een bedrijfspand wilt kopen of verkopen, maar geeft ook inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Met een realistisch taxatierapport kunt u keuzes maken die fiscaal interessant zijn voor uw bedrijf. Ook in het kader van verhuur, investering, of verzekering is een erkend taxatierapport een noodzakelijk uitgangspunt voor strategische besluiten.
 

Specialist in complexe vastgoedprojecten

De gecertificeerde taxateurs van Vida Bedrijfsmakelaars geven u een deskundig en realistisch waardeoordeel. Gekoppeld aan onze kennis van ontwikkelingen in de markt bent u verzekerd van helder vastgoedadvies.
Naast ruim 10 jaar ervaring met de taxatie van bedrijfs onroerend goed, heeft Vida Bedrijfsmakelaars ook ruime ervaring met het taxeren van nieuwbouwprojecten, bouwkavels en complexe gebieden.
 

Vastgoedadvies

Hoe kan uw bedrijfs onroerend goed in De Ronde Venen uw zakelijke doelen optimaal ondersteunen?
Vida Bedrijfsmakelaars kan uw bedrijf voorzien van een plausibel huisvestingsadvies, dat bijdraagt aan het rendement en de continuïteit van uw onderneming. Wij brengen uw gewenste toekomstige ontwikkelingen in kaart en vertalen die naar een financieel plaatje. Zo heeft u helder voor ogen hoe u de kosten van uw huisvesting kunt beheersen én hoe u financiële kansen met uw bedrijfspand kunt creëren.

De expertise van Vida Bedrijfsmakelaars geeft u de juiste informatie voor de financiële beoordeling van de waarde uw vastgoed.
 

Wat is úw ideale bedrijfsruimte?

Maak vandaag nog gebruik van onze expertise. Loop binnen in ons kantoor in Mijdrecht, of bel 0297 – 21 29 87.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring