Mijn favorieten

Bedrijfsruimte nodig?

Vida Bedrijfsmakelaars is een ervaren, ondernemende bedrijfsmakelaar in de Ronde Venen. Wilt u een bedrijfspand kopen in Mijdrecht, winkelruimte huren in Wilnis, uw kantoor vestigen in Vinkeveen, of bent u geïnteresseerd in bedrijfs onroerend goed in Abcoude, Amstelhoek, De Hoef, Baambrugge of Waverveen? Bij Vida Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres.
 

Uitgebreid netwerk

Vida Bedrijfsmakelaars is gevestigd in Mijdrecht en is al geruime tijd lokaal actief. Onze registermakelaars nemen deel aan verschillende (bedrijfs)netwerken en zijn bovendien maatschappelijk betrokken. Wij kennen de ondernemers en hun bedrijven in zowel De Ronde Venen als in het Groene Hart van Nederland. Daardoor weten wij wat er speelt in de regio. Ook onze landelijke contacten op het gebied van bedrijfs onroerend goed zijn waardevol voor onze opdrachtgevers, zowel voor ondernemers die een bedrijfsruimte zoeken als voor geïnteresseerde beleggers.
Dat maakt Vida úw bedrijfsmakelaar in De Ronde Venen.
 

Alles op het gebied van bedrijfs onroerend goed

U kunt bij ons terecht voor realistisch en betrouwbaar advies voor de aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van bestaand bedrijfs onroerend goed, maar ook voor vastgoedadvies, of de projectmatige koop van nieuwbouw of kavels.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte in De Ronde Venen. Vida bedrijfsmakelaars, uw partner in bedrijfs onroerend goed.
 

Bekijk ons actuele aanbod voor kantoorruimtes, winkel- of horecapanden, bedrijfshallen, opslagruimtes en ander bedrijfs onroerend goed in Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring