Mijn favorieten

Nieuwbouw algemeen

Wilt u in aanmerking komen voor nieuwbouw in De Ronde Venen? Loop dan eens binnen bij Vida Makelaars, ook zonder afspraak. In ons kantoor in Mijdrecht hebben we een speciale ruimte ingericht waar u diverse nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen kunt bekijken. Kom zo vaak u wilt langs om alle vragen te stellen die u hebt, of om de bouwtekeningen en -materialen waaruit u kunt kiezen, te bekijken.


Als eerste op de hoogte!

Wat zijn de mogelijkheden om een beschikbare nieuwbouwwoning naar wens in te delen? Welke woningen, of appartementen zijn nog beschikbaar in de diverse nieuwbouwprojecten? Zitten er nog andere, toekomstige nieuwbouwprojecten in de pijpleiding in de regio? Zijn er nog kavels te koop in een van de prachtige dorpen van De Ronde Venen? Wanneer komt u in aanmerking voor bepaalde nieuwbouwprojecten?

Vida Makelaars heeft het antwoord. Wij zijn rechtstreeks betrokken bij tal van nieuwbouwprojecten en hebben intensief contact met de gemeente en projectontwikkelaars. Informeer gerust naar meer plannen.
U kunt zich altijd inschrijven als geïnteresseerde voor toekomstige nieuwbouw. Dan brengen wij u persoonlijk op de hoogte van nieuwe projecten.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring