Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hofland 120 in Mijdrecht 3641 GH

Hofland 120

3641 GH Mijdrecht
Koopsom € 525.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

NIEUWBOUW HOFJE HOFLAND TE MIJDRECHT

Hofje Hofland
Aan de noordkant van Mijdrecht, nabij de rotonde die de Rondweg met Hofland verbindt, wordt ‘Hofje Hofland’ gerealiseerd. Vier ruime gezinswoningen, dicht bij het Veenlanden College en het hart van Mijdrecht. Hofland is van oorsprong een dijklichaam wat een voortzetting is van de dijk Bozenhoven en de Dorpsstraat. Het ‘Hofje...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 143 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

NIEUWBOUW HOFJE HOFLAND TE MIJDRECHT

Hofje Hofland
Aan de noordkant van Mijdrecht, nabij de rotonde die de Rondweg met Hofland verbindt, wordt ‘Hofje Hofland’ gerealiseerd. Vier ruime gezinswoningen, dicht bij het Veenlanden College en het hart van Mijdrecht. Hofland is van oorsprong een dijklichaam wat een voortzetting is van de dijk Bozenhoven en de Dorpsstraat. Het ‘Hofje Hofland’ ligt op zo’n 500 meter van de Provinciale weg N201 en op zo’n zelfde afstand van het dorpscentrum.

In het bouwplan ‘Hofje Hofland’ gaan 2 fraaie en royale geschakelde woningen met garage gebouwd worden met een inhoud van circa 530 m³. Deze woningen hebben een eigen inrit aan de voorzijde vanaf het hofje en een tuin op het zuiden.
Aan Hofland worden daarnaast nog 2 identieke woningen gebouwd, welke worden ingepast in de bestaande bebouwing van Hofland. Deze woningen hebben een eigen inrit aan de achterzijde vanaf het hofje en een tuin op het zuidoosten.
Naast de 4 nieuw te realiseren woningen bevinden zich in het bouwplan nog 3 bestaande woningen welke voorlopig gehandhaafd blijven. Deze woningen worden ook via het hofje ontsloten.

De woningen kenmerken zich door de rechte gemetselde gevels in 2 kleuren baksteen. In de voorgevel op de begane grond bevindt zich een fraai bloemkozijn en aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren en veel glas. De kap is een zogenaamde samengestelde kap met rondom schuine dakvlakken en een plat dakvlak; hierdoor ontstaat er op de 2e verdieping een oppervlakte welke optimaal benut kan worden.

Aan duurzaamheid is ook gedacht: de woningen worden voorzien van zonnepanelen op het platte dakvlak. Daarnaast worden de gevels en dakconstructie uitgevoerd met een hoge isolatie-waarde, waardoor de energieprestatiecoëfficiënt ruim binnen de vereiste 0,6 valt.

Mijdrecht en omgeving
Mijdrecht is ontstaan doordat een aantal boeren die zich rond het jaar 1090 vestigden op een dijk, nu Bozenhoven genaamd. Zij veranderden de moerasachtige wildernis in weiland en akkers. Door het droogleggen van omliggend gebied ontstond er steeds meer ruimte voor mensen om zich hier te vestigen. Inmiddels is Mijdrecht uitgegroeid tot de grootste plaats in de gemeente De Ronde Venen en telt ruim 16 duizend inwoners.

Naast een gezellige dorpskern met een diversiteit aan winkels heeft Mijdrecht ook tal van sportieve voorzieningen. Mijdrecht biedt verenigingen voor o.a. voetbal, basketbal, volleybal, korfbal en hockey. Er zijn in Mijdrecht verschillende sporthallen voor turnen, freerunnen en acrogym. Bovendien bevindt zich aan de oostzijde het gloednieuwe binnenzwembad Veenweidebad met bijbehorende healthclub en bowlingbaan.

Mijdrecht heeft een strategische ligging tussen Amsterdam, Utrecht en luchthaven Schiphol. Met de rijksweg A2 en de nieuwe N201 zijn de omliggende plaatsen en gebieden goed bereikbaar.

Kenmerken woningen op een rij
- Woonoppervlakte 143 m² en garage/berging 19 m²
- Royale woonkamer/keuken
- 3 slaapkamers
- Ruime badkamer en separaat toilet
- Vrij in te delen zolder
- Mechanische afzuiging en natuurlijke lucht toevoer
- Lucht/water warmtepomp
- Begane grond + 1e verdieping vloerverwarming
- Zonnepanelen

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 525.000,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Hofjeswoning Bouwjaar 2021 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 143 m² Perceeloppervlakte 296 m² Inhoud 530 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Mijdrecht Oppervlakte 296 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring