Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Herenweg 63 C 01 in Vinkeveen 3645 DG

Herenweg 63 C 01

3645 DG Vinkeveen
Huurprijs € 70,25 p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

In de zogenoemde 'Broedplaats' van Vinkeveen gelegen winkel-kantoorruimte van circa 103 m². De ruimte is gelegen nabij het centrum van Vinkeveen en biedt ruimte voor bedrijven welke zich kunnen vinden in de gemeenschappelijke thema's 'werken, ontmoeten, ervaren en verbinden'! De ruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand met zicht op de Herenweg. Hier bevindt zich ook de individuele entree...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² In units vanaf 103 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In de zogenoemde 'Broedplaats' van Vinkeveen gelegen winkel-kantoorruimte van circa 103 m².
De ruimte is gelegen nabij het centrum van Vinkeveen en biedt ruimte voor bedrijven welke zich kunnen vinden in de gemeenschappelijke thema's 'werken, ontmoeten, ervaren en verbinden'!

De ruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand met zicht op de Herenweg. Hier bevindt zich ook de individuele entree naar winkel-//kantoorruimte. De ruimte is langgerekt en circa 103 m² groot. Doorgang naar de tussenhal met keuken en toegang tot de sanitaire ruimtes. Pantry en toiletten zijn voor gemeenschappelijk gebruik van 4 huurders.

Bijzonderheden:
- Verwarming onderdeel van collectieve warmtevoorziening van gehele pand.
Geen tussenmeters, afrekening op basis van gehuurde m².

'De Broedplaats'
De ruimte maakt onderdeel uit van 'de broedplaats' waar mensen zich willen ontwikkelen en iets toe willen voegen aan de gemeenschap. Hét platform om zich verder te ontplooien, om samen met andere iets op te zetten of te gaan delen.

Bestemming: Gemengd -1
Hieronder wordt verstaan detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren, lunchroom/koffiercorner en bedrijfsactiviteiten 1 of 2.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 70,25 per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 12,40 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² Verkoopoppervlakte 103 m² Frontbreedte 446 cm Diversen In units vanaf 103 m² Locatie toelichting Ligging aan de lintbebouwing in het dorp op korte afstand van de oprit naar de N 201. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
103 m²
In units vanaf
103 m²
Verkoop vloeroppervlakte
103 m²
Frontbreedte
446 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Sanitair
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Video's

Plattegronden

Herenweg 63 C 01 in Vinkeveen 3645 DG

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring