Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Genieweg 4 in Mijdrecht 3641 RH

Genieweg 4

3641 RH Mijdrecht
Huurprijs € 10.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Courante, zeer lichte en geheel naar eigen wens in te vullen kantoorverdieping op mooie zichtlocatie op één van de nieuwste bedrijventerreinen van Mijdrecht. Op steenworp afstand van het centrum en goed bereikbaar.
Deze ruimte die een verhuurbaar vloeroppervlakte heeft van circa 123 m² is multifunctioneel te maken en ook geschikt voor onder meer showroom of praktijkruimte. Een ding is zeker,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 123 m² In units vanaf 123 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Courante, zeer lichte en geheel naar eigen wens in te vullen kantoorverdieping op mooie zichtlocatie op één van de nieuwste bedrijventerreinen van Mijdrecht. Op steenworp afstand van het centrum en goed bereikbaar.
Deze ruimte die een verhuurbaar vloeroppervlakte heeft van circa 123 m² is multifunctioneel te maken en ook geschikt voor onder meer showroom of praktijkruimte. Een ding is zeker, u zit er straks superstrak bij!

Indeling
Eigen entree met ruimte voor garderobe en trapopgang naar verdieping. Kantoorverdieping van circa 123 m² VVO (8,22 meter breed, 15 meter diep).

Het betreft een semi-casco ruimte voorzien van grote glaspuien, betonnen vloer met vloerverwarming, systeemplafond met verlichtingsarmaturen (met bewegingsmelder) en een (nog aan te sluiten) meterkast. In overleg met verhuurder kan de ruimte worden voorzien van een toiletruimte, kabelgoten, stopcontacten, ISRA punt en pantry. In overleg is ook stoffering van de kantoorverdieping mogelijk.

Locatie
Praktische en courante ligging op het bedrijventerrein van Mijdrecht, nabij de Industrieweg. Goede bereikbaarheid ten opzichte van de N201 en de N212.

Parkeren
Eén eigen parkeerplaats voor het pand.

Aanvaarding
In overleg, kan snel.

Bestemmingsplan
Bestemmingsplan bedrijventerreinen Mijdrecht en Vinkeveen is van toepassing, met de bestemming ‘enkelbestemming bedrijf 2'. De ruimte is met name geschikt voor kantoor en showroom.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst na het eerste huurjaar, conform de consumentenprijsindexcijfers. “CPI-alle huishoudens”.
Met een minimum van 3%.

BTW-heffing
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Voorwaarden
Huurtermijn: in overleg, bij voorkeur minimaal 2 jaar.
Huurbetaling: per maand vooruit.
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met eventuele servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Neem contact met ons op voor het bezichtigen van de ruimte en het bespreken van de mogelijkheden!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 10.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 123 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 123 m² Locatie toelichting Op zichtlocatie op één van de nieuwste bedrijventerreinen van Mijdrecht. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring