Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 59 in Mijdrecht 3641 EB

Dorpsstraat 59

3641 EB Mijdrecht
Huurprijs € 40.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op perfecte locatie, midden in het dorpscentrum van Mijdrecht bieden wij deze casco winkelruimte aan met een grootte van circa 200 m²!

Dit hoekpand heeft een fraaie hoogte van circa 3.85 meter en prachtige etalageruimte aan zowel de Dorpsstraat als aan de Kerkvaart. De winkelruimte is ook geschikt om te splitsen in twee units.

De winkelruimte is gelegen in het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op perfecte locatie, midden in het dorpscentrum van Mijdrecht bieden wij deze casco winkelruimte aan met een grootte van circa 200 m²!

Dit hoekpand heeft een fraaie hoogte van circa 3.85 meter en prachtige etalageruimte aan zowel de Dorpsstraat als aan de Kerkvaart. De winkelruimte is ook geschikt om te splitsen in twee units.

De winkelruimte is gelegen in het nieuwbouwproject 'Molenhof'. Een project met twee winkelruimtes op de begane grond en 10 appartementen op de verdiepingen daarboven. Achter het gebouw is onlangs een nieuw Hoogvliet supermarkt gerealiseerd met parkeren op maaiveld.
Tegenover deze winkelruimte is het onlangs gemoderniseerde winkelcentrum 'de Lindeboom' gelegen met o.a. Action, (banket)bakker en Primera.

De huurprijs bedraagt € 40.000,--per jaar exclusief BTW (€ 200/m² per jaar) , de servicekosten worden in overleg bepaald.
Verhuurperiode: 5 + 5 jaar
Beschikbaar: medio oktober 2019

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder vóór de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Opleveringsniveau:
- gestucte wanden (in overleg)
- eigen aansluiting gas, water en elektra
- aansluiting toilet
- aansluiting natte groep/pantry

Bijzonderheden:
- Verhuurder is op zoek naar een solide, ervaren ondernemer. Geen horeca. Op verzoek kunnen referenties worden gevraagd.
- Goed bereikbaar
- Parkeermogelijkheden in de directe omgeving (blauwe zone)
- Bestemmingsplan 'Kom Mijdrecht' is van toepassing met onder andere mogelijkheden voor detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en kantoren.

De Ronde Venen:
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen. Sinds de herindeling met de gemeente Abcoude per 1 januari 2011, bestaat de gemeente uit acht dorpskernen; Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, ruimte en natuur.
Bron: derondevenen.nl

Belangstelling? Neem contact met ons op voor meer informatie!
Vida bedrijfsmakelaars og
0297-212987
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 40.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Verkoopoppervlakte 200 m² Energie Energieklasse A+ Energie einddatum 01-12-2028 Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Verkoop vloeroppervlakte
200 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.