Vida makelaars og

Dorpsstraat 14
3641 EC Mijdrecht
Tel: 0297-212987
info@vidamakelaars.nl
Prinses Margrietlaan 38, 3641 HD Mijdrecht, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Prinses Margrietlaan 38 in Mijdrecht 3641 HD

Omschrijving

***   KANSEN VOOR EEN POP UP STORE   ***


In winkelcentrum Adelhof gelegen winkelunit met een gebruiksoppervlakte van 154 m2 te huur! 
Het gebied kenmerkt zich door grote supermarkten als Lidl (food en non-food) en Aldi en enkele lokale ondernemers als een snackbar, dierenwinkel, kapper en een viswinkel. 

De ruimte ziet er keurig uit, is aan drie zijden voorzien van ramen met twee ingangen en onder meer 6 paskamers, magazijn/keuken met keukenblok en toiletruimte met fontein (ca. 15 m2). 

De winkel is leeg en beschikbaar voor tijdelijke verhuur. Kleding, bloemen, sportartikelen, schoenen, brillen, bijou, seizoensartikelen, vintage of 2e hands. Bedenk het maar!!
Horeca is niet gewenst. 

Gebruiksoppervlakte 154 m2
Bruto vloeroppervlakte 165 m2

De huurprijs en de huurperiode is in overleg, de servicekosten bedragen ca. € 40,- per maand exclusief BTW. De winkel maakt onderdeel uit van de winkeliersvereniging. Bijdrage € 850,- per jaar.  

Zekerheidstelling:
De borgstelling wordt in overleg vastgesteld. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door de huurder vóór de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Opleveringsniveau:
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- - eigen aansluiting gas, water en elektra
- toiletruimte met fontein
- magazijn/keuken met keukenblok
- alarm
- luchtgordijn en radiatoren
- nette laminaatvloer 
- aan de voorzijde voorzien van rolhekken
-winkelinrichting (in overleg ter overname) 

Bijzonderheden:
- goed bereikbaar
- uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving (blauwe zone)
- van toepassing is het bestemmingsplan 'Mijdrecht Woongebied Zuid' en heeft de bestemming 'centrum doeleinden'. De 
   winkelruimte is daarmee met name geschikt voor winkels, dienstverlening en kantoren met baliefunctie.

De Ronde Venen:
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen. Sinds de herindeling met de gemeente Abcoude per 1 januari 2011, bestaat de gemeente uit acht dorpskernen; Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.
De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, ruimte en natuur.
Bron: derondevenen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting kan snel BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 154 m² Verkoopoppervlakte 154 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 154 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja