Nieuwbouw? Vida úw makelaar

Wilt u in aanmerking komen voor nieuwbouw in De Ronde Venen? Loop dan eens binnen bij Vida Makelaars, ook zonder afspraak. In ons kantoor in Mijdrecht hebben we een speciale ruimte ingericht waar u diverse nieuwbouwprojecten in De Ronde Venen kunt bekijken. Kom zo vaak u wilt langs om alle vragen te stellen die u hebt, of om de bouwtekeningen en -materialen waaruit u kunt kiezen, te bekijken.

Als eerste op de hoogte

Wat zijn de mogelijkheden om een woning in te delen naar wens, bijvoorbeeld op nieuwbouwlocatie ‘Vinkeveld’ in Vinkeveen? Welke woningen, of appartementen zijn nog beschikbaar in De Grutto in Mijdrecht?  Zitten er nog andere, toekomstige nieuwbouwprojecten in de pijpleiding in de regio? Zijn er nog kavels te koop in een van de prachtige dorpen van De Ronde Venen? Wanneer komt u in aanmerking voor bepaalde nieuwbouwprojecten?

Vida Makelaars heeft het antwoord. Wij zijn rechtstreeks betrokken bij tal van nieuwbouwprojecten en hebben intensief contact met de gemeente en projectontwikkelaars. Informeer gerust naar meer plannen.
U kunt zich altijd inschrijven als geïnteresseerde voor toekomstige nieuwbouw. Dan brengen wij u persoonlijk op de hoogte van nieuwe projecten.

Huis zoeken

Momenteel hebben wij geen huis in de verkoop of verhuur in deze plaats.

Mogelijk komt er binnenkort wel een huis beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor en wij informeren u zodra er nieuw aanbod is.

Footer